Sista september

Nu glider snart oktober in med mer kyla. Är seg på att blogga, har inte så mycket att berätta men ändå har jag det konstigt nog... Dagarna på jobbet börjar bli lugnare då det mest är förskolor som ska fotograferas nu. Förra veckan gav Lollo mig en spark i arslet så jag kom i skott att köpa gymkort, så nu är det bara att köra! Var även på Träning- & Hälsomässa i Norrköping, vi gick på två föreläsningar om motivation till träningen och även en föreläsning om kost, vilket var bland det bästa jag varit på. Vi fick verkligen klargjort vad man ska äta och hur man ska äta, vilket är ganska svårt att veta i dagens samhälle med tanke på alla nya dieter. Vi kollade även hur mycket fett och muskelmassa vi hade i kroppen, ska bli kul att göra om det om ett halvår och se skillnaden efter träning och bra kost i ett halvår. För nu jävlar ska det hända grejer!
 
 
 
Sen senast har jag hängt en del på akuten med mitt hjärta som vi fortfarande inte vet felet på. Två kvällar/nätter i rad blev det besök på akuten... Har även träffat Linnéa som är hemma på besök i Sverige ett par dagar och festat en del... Har också precis bokat ytterligare en resa till London med min mamma, vi ska bara shoppa och försöka införskaffa julklappar. Så inga turistbilder den här gången, haha! Ska även försöka boka en resa till Dubai snart också, får se när jag får den sparken i arslet. 

Sunset

 
 
 

Finbesök





Har haft en kalasbra helg med finbesök från Göteborg. I fredags bar det iväg på 40-årsfest eftersom både Lollo och Becca har fyllt 20, vi hade turen att få besök av våra kära vänner vi lärde känna på Bråvalla. Två av dom hade tagit bilen från Göteborg för att gå på festen och även Josefin, som vi lärde känna där, åkte från Uppsala! Så himla kul att träffa dom igen! Dom sov hos mig och Max till lördagen, tyvärr skulle Josefin hem vid lunch men vi hann iallafall med en lunch på Subway. Senare under lördagen for vi iväg, utan Josefin, och provade på Crosscart! Jag testade dock inte då jag kan bli lite för tävlingsinriktad och kände att det hela skulle sluta illa då... haha! Men de andra hade kul iallafall! Sedan vinkade vi av dem och helgen led mot sitt slut.

Har börjat ytterligare en jobbvecka, trodde för några dagar sen att min förkylning hade gett sig, men nu är den värre än någonsin! Men jag kämpar på ändå! Annars har jag och Max fullt upp med att planera en hel del resor. Vi ska förmodligen till Dubai i december och hälsa på min fina Danielle och sedan planerar vi även en kort resa runt i Europa nästa sommar med 4-5 städer som ska besökas. Har redan kollat upp flyg och hotell och det enda som är kvar är att samla modet och få in lönen. Så himla taggad på allt just nu och jag hoppas verkligen att allt kommer gå som vi vill! 

at school

 
Två från jobbet idag, ibland älskar jag mitt jobb!
 

Min helg

 
I lördags gick Max och jag upp så galet tidigt för att åka till Ullared. Mamma kom in och väckte oss vid kvart i fem. Vi skuttade ut i bilen och såg verkligen fram emot att spendera lördag-söndag i Ullared. Vi shoppade konstant i två dagar och tror vi var inne på Gekås tre eller fyra gånger totalt... Haha! Bilden ni ser på all shopping är mindre än vad vi köpte till slut, det där var bara från första dagen liksom... Det sjukaste av allt är att Max shoppade mer än mig!! Värsta shopaholic... Vet inte vad som hänt med honom?! Vi åt iallafall kina och sushibuffé på kvällen på lördagen och njöt av att få vara hemifrån. Vi sov sedan över på ett Bed & Breakfast precis över vägen, Sweet Dreams. Så himla mysigt var det där! 
 
På sista bilden ser ni utan tvekan mitt bästa köp, en ljusstake som är som rosor där ljusen sitter och lite blad och sånt. SÅ HIMLA FIN! Ojoj.
 
Annars jobbar jag på för fulla muggar, var på bio igår med Max lillasyster och tittade på 1 Direction's film, haha så braaaa!!! Nu ikväll blir det iallafall en promenad med Lollo innan läggdags!
 
 

RSS 2.0