Sista kvällen

Sista kvällen tillsammans i Malmö idag och jag vill verkligen inte hem... Igår blev det fotboll igen, dock blev vi sittandes på Harrys istället för på hotellrummet. Idag har vi, i princip, jobbat med antenner hela dagen och sedan blev det en runda med nästan hela gänget till T.G.I. Fridays, igen... Andra och sista gången den här veckan. Imorgon är det ganska slappt har vi hört rykten om och dessutom ska vi sätta oss på tåget hem igen. Har haft en grym vecka här nere med riktigt sköna människor alltså, jobbigt att man vet att man alltid måste lämna.
 
 

Fantastic

Har fullt upp här nere i Malmö, eller kanske inte? Jodå, det är full rulle med utbildningen och vi sitter och matar massor information 8-17:30 varenda dag. Därefter går vi och matar alkohol och mat, sömn och sedan upp igen för att köra på repeat. Igår var vi till T.G.I. Fridays som ligger precis runt hörnet på hotellet, åt god mat, drack gott och snackade skit ett par timmar tills det var dags att gå hem och sova. Idag efter utbildningen slängde vi i oss lite Subway och gick sedan hem till hotellet för att kolla fotboll och dricka öl! (ni som känner mig undrar nog hur detta är möjligt? ja, det undrar jag med)
 
Jag har förmodligen skrivit detta förut och lär skriva det 100 gånger igen, men satan i gatan vad jag tycker om mina kollegor och min chef!! Hoppas jag kommer ha dessa människor vid min sida läääääänge!
 
För övrigt så känns det som att jag inte är så retarded som jag innan trodde då jag faktiskt har haft koll på det mesta vi har gått igenom under dessa två dagar, men det lär ju visa sig på slutprovet sen...
 

Sunday

Skulle inte ha något emot att ligga där just nu...
 
Håller just nu på och förbereder det sista innan jag sätter mig på tåget till Malmö, är så himla taggad just nu!
 

Lägesrapport

En vecka i Stockholm är alltså avklarad och det gick kanoners! Har varit så otroligt kul och jag är så jädra glad att jag har det jobbet jag har! I måndags var vi för första gången i butiken och skulle bygga. Vi byggde upp både butiken och lagret på tre dagar och nu står butiken redo och väntar på att vi ska öppna om två veckor. Är ledig idag, fredag och lördag, sedan på söndag bär det av till Malmö med mina kollegor för utbildning, vilket också ska bli så kul! Är så glad över att jag har så bra kollegor och framförallt en så fantastisk chef!
 

First day

 
Idag är det dags. Idag sätter jag mig på tåget till Stockholm för att träffa mina nya kollegor och för att gå inskolning. Spännande!
 
 

RSS 2.0