Summer vs. Autumn

 
Just nu känns det som att sommaren och hösten har ett litet krig för att övervinna varandra. Man kan inte riktigt bestämma sig för vilka kläder man ska ha, men oavsett vad man tar så är det fel val i mitten på dagen i vilket fall. Löven börjar falla och det blir mörkt tidigare. Jag klagar inte, för jag har tröttnat på årets svenska sommar.
 
Jag har de senaste dagarna försökt kurera mig mot min hemska förkylning, som tyvärr slutade med en torr och sårig näsa ändå. Lever på fuktighetskräm för att det ska försvinna lika fort som det kom och hoppas på två friska månader framöver. Imorgon drar jobbet igång på riktigt, jag är ganska nervös men jag är säker på att det går bra!

Härnösand

Nu har jag kommit hem från drygt en vecka i Härnösand med jobbet. Har varit på utbildning och är numera en färskäkta skolfotograf! Veckan har varit helt fantastisk och det är så grymt tråkigt att alla bor så utspridda i landet, kommer sakna många av alla som var med!
 

Sunset


Day one

weheartit
 
 
Har det göttans här uppe i Härnösand, dock lockar inte bilresan hem speciellt mycket... Tog 8-9 timmar upp hit, massor dö-tid. Här lärt känna en hel del här uppe, ikväll går vi ner till havet och grillar och har det allmänt mysigt. Får lite smått hemlängtan, men det kan jag leva med. För det här är värt det!
 
Och ni som följer mig på twitter och instagram har antagligen redan sett det, men jag ska tydligen spendera en vecka med bland annat en av de mest inspirerande fotografer från min sida. Hur coolt är inte det?! Satt och pratade med honom idag och insåg verkligen inte att det var han förrän han faktiskt berättade om vad för slags bilder han tar. Pinsamt...

härnösand

Drar iväg till Härnösand ett tag nu, ska lära känna nya människor och upptäcka en ny stad. Kommer ha internet på rummet där jag kommer bo, så lte uppdateringar kanske ni får ändå!

do more


Du & jag

Denna gråa, regniga och åskiga dag spenderar jag inomhus med mitt nya favorit-te och städning. Skönt att äntligen få det gjort efter flytten.

That tree


Getåravinen

 
För ett par veckor sedan tog jag med min finaste till Getåravinen eftersom han aldrig hade varit där, ett av mina favorit ställen där man bara kan koppla av och ta en mysig promenad. 

RSS 2.0