Klick


Fick ett mejl från Nelly idag lagom efter att lönen trillat in, med ett meddelande om 70% på utvalda godingar från NLY Trend. Vem kan låta bli att kolla när det kliar i fingrarna? Har en kusin som ska gifta sig i sommar så jag var i jakt på något att ha på bröllopet vilket blev långklänningen för 179kr (ord. 599kr), sen råkade två andra klänningar åka med i varukorgen, hade beslutsångest över vilken färg jag skulle ta men eftersom dom kostade 89kr/styck så tog jag båda istället! Sen råååkade det bli ett par till klackskor...... Lite lägre klack och ingen platå. Dom var det dock ordinarie pris på men vem kunde hålla fingrarna borta när dom bara kostade 299kr?
 
Nu ska jag bara köpa nya löparskor sen är det färdighandlat för den här månaden....

Babes

För ett litet tag sedan hade Nelly massor av utvalda skor till 149kr så jag och Kajsa slog till på dessa och jag hämtade dom hos henne igår! Jag håller helt med vad Kajsa sa: "Dom är helt TO DIE FOR!!!" Har fått en crush på klackskor alltså, synd att man nästan aldrig får tillfälle att använda det, men när man väl får det! WOW!
 

Måla måla

 
Har spenderat gårdagen och den här dagen i huset och förberett för att installera nya pannan idag, så i förrgår tog Max och pappa bort gamla oljepannan och igår var vi där och målade där den nya enheten skulle stå och idag var dom och installerade den nya. Dock hann dom inte färdigt med allt så dom kommer tillbaka på fredag och slutför det sista! Så skönt med värme snart igen!! Vi har grejjat lite i sovrummet och vardagsrummet idag under tiden installatörerna fixade i källaren. Så nu är äntligen tavellisterna uppe på väggen i sovrummet och nu har vi slitit bort alla lister i vardagsrummet. Så nu ska vi bara inhandla nytt tak och sen smacka upp det så vi kan tapetsera!! Wiiiie, så taggad på hela huset nu!

Nu ska jag och Maxen på Fifty Shades of Grey och imorgon blir det veterinären med Fajita för lite vaccination! 

Nytt

 
 
Drog en repa på Stadium Outlet och lyckades göra några fynd! Jag och Max har bestämt oss för att komma igång och träna igen, efter ett alldeles för långt uppehåll! Hade 100kr i rabattcheck så gick in för att se om man kunde hitta något att bränna dom pengarna på, och JODÅ! Två t-shirts i funktionsmaterial 50:-/st, sportstrumpor 20:-/2-pack och en långärmad tröja i funktionsmaterial 60:-. ALLTSÅ HALLÅ HUR BILLIGT?! Och hur sköna är som inte?!?! TIPS TIPS! Dom ser dock ut att vara korallröda, men dom är egentligen skrik-rosa! (♥)
 

Make Up Institute

 
I förrgår var jag med Kajsa till Stockholm till hennes skola och var modell åt henne. Dom skulle sminka med tema trend och jag blev en isprincessa, sen lyckades hon även hinna fixa en 60-tals frisyr, föna mitt hår och göra en snabb vanlig sminkning så jag kunde se lite fräschare ut när vi skulle gå där ifrån! Hade så sjukt roligt, och alltså nästan ingen slår vår humor när vi båda är övertrötta!! Haha så kul! Stackars alla som satt i samma vagn som oss på tåget hem... Orkade knappt hålla ögonlocken öppna när jag kom hem och såklart ringer min bror och frågar om jag kan möta upp dom i Läppe eftersom dom glömt nyckeln till stugan i Värmland, som dom kommer på när dom är i Örebro?! Åh, ville typ lägga mig ner och dö i det ögonblicket. Men nu är jag back on track med tröttheten, äntligen.

More of Dubai

 
Lite blandade bilder från vår lilla resa, kommer mer! Ligger lite blandat, orkar inte köra allt i ordning.

Ted Baker - London


Väl på plats i Dubai såg jag att min kära väska jag köpte i London började släppa i sömmarna till axelbandet så var det dags att försöka hitta en ny väska att ersätta den med, hade inte direkt tänkt mig en märkesväska... Men av ren slump ville Danielle gå in på Ted Baker och kolla kläderna under rean, så vi tog även en liten kik bland väskorna och jag föll pladask för en liten axelremsväska som vi sedan hittade i stor modell!! Och tacka vet jag rean säger jag bara, jag tyckte den var för dyr under rean också men Danielle lyckades övertala mig att köpa den trots allt... Ordinarie pris var 2065 AED, vilket motsvarar 4625 SEK(!!!!) men under rean lyckades vi få den för 615 AED (vilket alltså motsvarar 1377 SEK). Är helt förälskad i den nu alltså!! På den högra bilden ser den ut att ha guldiga detaljer, men det är egentligen roséguld/koppar. Ett av mina bästa inköp på länge!
 
 
 

Lite från Dubai

Är alltså hemma efter en fantastisk vecka i Dubai hos min bästa Danielle. Hade sån jädrans separationsångest när vi skulle åka hem och lämna den här staden, kände mig inte riktigt helt färdig där ännu.. Kommer utan tvekan åka tillbaka och försöka ha mer undansparade pengar för shoppingen, hehe (mina pengar räckte tydligen inte till?). Danielle lyckades övertala mig att köpa mer saker än jag hade planerat att köpa, oops! Ska försöka lägga in lite roligare och intressantare bilder under dagen eller under morgondagen!

PUSS

RSS 2.0