Till mina nära & kära

Nu när det börjar närma sig jul passar det väl utmärkt med en liten önskelista? Max bad mig fixa något så han får lite tips & idéer till julklappar, så kan lika gärna ladda upp ett litet urval av det här så ni andra vet vad ni ska köpa till mig ;) haha! 

Mobilskal från Richmond & Finch, helst i alla färger! Spargris och temugg från Indiska. Guldig ananas, finns typ överallt? Boken "Säker stil" av Ebba Sydow & Emilia de Poret. Hobstar glas, Åhléns/Lagerhaus. Vinröd halsduk, Cubus/Åhléns. Concealer, Makeup Store. Klocka från Olivia Burton. Massor Dirhams. Contour kit, Anastasia. Jawbone UP3.

Stockholm



I och med att jag jobbar varenda dag i princip fram till jul nu så blev jag överlycklig att jag kunde byta ett pass för att få två helt lediga dagar tillsammans med Max, vi jobbar alltid om varandra så enda tiden vi ses är när vi ligger i soffan och halvsover på kvällarna. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra av dagarna så vi tog en impulsiv tripp upp till Mall of Scandinavia och Stockholm Quality Outlet. Lär inte vara sista gången vi åker till MoS kan jag säga, Max gick lös och shoppade medan jag mest fönstershoppade. Han handlade däremot lite till mig också så kom inte helt tomhänt hem! Riktigt skönt att faktiskt få umgås med varandra!

Nu har jag 7 jobbdagar framför mig sedan en julmysdag med Kajsa, sen är det bara att köra på 7 jobbdagar igen sen är det JUL! Har endast 1 julklapp kvar, får se när jag ska ha tid att fixa den... 

Öster Malma



Var på viltjulbord med min älskade lilla familj i helgen på Öster Malma, enda som saknades var Max. Skönt att komma iväg till en plats med ström! Var strömlöst i fredags när jag kom hem från jobbet och strömmen kom inte tillbaka förrän vid ca 20 på lördagskvällen. Gjorde inte mig något eftersom vi tände massor ljus och spelade spel i mörkret, däremot trist med matvarorna som blev förstörda och att det blev så kallt inne... Får se hur länge vi har ström innan den försvinner igen, haha! 

RSS 2.0