summerfield

 

21

 
Fyllde 21 igår. TJUGOETT! Här snackar vi tjej med ålderskris alltså.... fick iallafall många fina presenter och hade även Linnéa hemma över min födelsedag. Fick biljett till Life in color av Max! Ska bli så sjukt fett! Så himla taggad på att det ska bli oktober nu alltså!

13/6

 

Student 2014

I fredags tog min fina Max och min fantastiska bror studenten! Lyckades slå till med grymma presenter till dom båda också, skämde bort dom rejält! ♥

Vi splittrades

Har så mycket som händer just nu fast jag jobbar så himla lite den här månaden. I fredags gick min farmor bort och sen dess har det varit lite kaos hemma. Det är prat om att jag ska få ta över/köpa hennes hus vilket är världens möjlighet! Men samtidigt så vet jag inte vad jag vill med mitt liv egentligen, jag vet ju att inom en framtid så SKA jag ut och resa, flera destinationer under några veckor/månader, och det blir så himla körigt om man har ett hus att betala och sköta samtidigt, men frågan är när man får en sådan chans igen? Jag får helt enkelt jobba som satan och försöka spara så mycket pengar som möjligt för att kunna åka iväg och samtidigt betala huset..Hjälp, här kanske det riktiga vuxenlivet kommer igång ordentligt.
 
Annars är det rörigt inför studenten och allt på fredag, städa städa städa! Är lite orolig över att en av min brors presenter inte hinner komma innan dess heller, springer i brevlådan och kollar hela tiden, så himla nervöst att inte veta var det befinner sig.

Nytt

Är i ett så himla shoppinghumör just nu, vilket jag hatar lite själv när jag försöker spara pengar... Men nehedå! Nu kom ju skatteåterbäringen igår också, så jag kunde inte låta bli idag. Jag var med mamma in till Nyköping idag och letade grejer inför min brors student nästa vecka. Kan verkligen inte fatta att det är både hans och Max tur nu! Lyckades iallafall hitta rödvinsglasen jag tittar på i 2½ år på Iittala outleten med ytterligare nedsatt pris, och eftersom skatteåterbäringen kommit så kunde jag inte låta bli. Man kan se det som att jag sparat till dom här glasen hela förra året? Och alltså åh, I'm in love! Så snygga dom är!!
 
Annars så väntar jobb imorgon och nu på kvällen skickade jag iväg två intresseanmälningar till lägenheter i Nyköping. Måste verkligen ut ur det här huset! Och pengarna jag lägger på bensin och parkering till och från jobbet varje månad är näst intill samma pengar som en hyra, så det blir ju ingen större skillnad. Håller verkligen tummarna!
 

Turkiet i augusti!

Bilder från fritidsresor.se
 
Idag betalade jag och Jonna vår resa till Turkiet som vi bokat i mitten på augusti! Så gött det kommer bli! Längtar något enormt! Det bästa kommer vara att jag även kommer få hälsa på min bästa Danielle under resan eftersom hon bor där och jobbar som guide för Fritidsresor!
 

sand

Sneak peek från i söndags när jag och Kajsa rastade kameran!
 
 

Bal

Har fått order om att blogga mer, så det lär väl komma en drös med bilder nu.. Här är lite från i lördags när jag var iväg och fotograferade lite bal. Sen är det även några bilder på mitt goa sällskap!

RSS 2.0