Mat, jacka & DVD

Vaknade med sjuk träningsvärk i låren idag, kunde knappt sätt mig ner utan att se ut som en gamling! Då snackar vi att träningspasset för låren gjorde nytta igår, kan varmt rekommendera den. När jag kom hem från dagens joggingrunda slängde jag ihop lite av det vi hade i kylen, blev grymt gott! Vet inte om man riktigt kan kalla det fritata men det är väl något åt det hållet tror jag. Slängde ihop 2 ägg, en skvätt mjölk, några skivor ost, chiligrillkrydda och grillad kyckling som var kvar sedan gårdagen. Toppade med sallad, räkor och flingsalt. Mums! Och så fick det bli en bild på min jacka jag fick i påskägget i år, eftersom Linnéa har velat se hur den ser ut sen ett tag tillbaka.
(Ja, jag får inte godis i påskägget eftersom jag knappt gillar godis. Jag och min bror har fått saker vi önskat oss varje år istället sedan en lång tid tillbaka.)

Det finns ett erbjudande om man vill köpa dvd:n med gårdagens lår- och rumpövningar, vet dock inte om det bara gäller premunumeranter det framkommer inte riktigt. Jag kommer utan tvekan beställa de andra dvd:erna också!

Today

 
Tog lite sovmorgon imorse och vaknade upp till strålande väder. Tog mig i kragen och provade ett Zumba-pass och direkt efter det körde jag en del nya övningar för rumpa och lår. Och hallelulja vad det kändes i låren strax ovanför knäna efter det, då vet man iallafall att det har gjort nytta! Unnade mig sen pastasallad till lunch med grillad kyckling och egengjord sås på crème bonjour grekisk vitlök, créme fraiche och honung. Muuuummms!

Ber om ursäkt för att min blogg blivit lite av en matblogg mitt i allt... Men laga mat och äta är nog det enda jag gör om dagarna bortsett från att träna lite, haha.
 
Om vi byter ämne från all mat så vill jag nästan säga att våren äntligen är här! Har varit ungefär +14°c i skuggan(!!!) dock har det blåst väldigt mycket, tur nog har det inte blåst kallt. Har kommit upp lite blommor utanför huset nu också, så härligt!
 
Ska se ett avsnitt av Smash nu innan jag ska ge mig ut på en joggingtur.


New lens


Idag var jag och hämtade ut min "lön" för att jag assisterade och arbetade åt Linus. Jag fick välja ganska fritt vad min lön skulle bli så länge det låg under 2000:-, så varför inte ta "Pannkakan"? Så grymt litet och lätt objektiv som är perfekt när man reser! Har inte hunnit prova det så mycket ännu, men jag bara längtar tills jag kan få prova min pannkis ordentligt!
 

Hello, April

Så jäkla skönt att April kom med värmen vi längtat efter! Hoppas att det håller i sig. Ser fram emot den här månaden trots att min Linnéa lämnar oss andra i kalla Sverige...

RSS 2.0