Morninglight






Morgondis hos oss den här morgonen.

Halloj!
Jobbar på för fulla muggar och dagarna gå i ett. I tisdags fick jag hoppa in och jobba två timmar på morgonen på min lediga dag, sedan for jag till Katrineholm för att kurera Linnéa som blivit superförkyld. Lagade lite lunch till oss båda, kokade min immunförsvarshot till henne, tittade på film, åt chips och ostbågar och avslutade dagen med blåbärspaj... Japp, sånt är okej när man är sympatisjuk!
 
Imorgon är jag ledig och ska äntligen få träffa min Danielle som är hemma på "mellanlandning" innan hon far vidare till Dubai igen. Ska bli så skönt och kul att få träffa henne!

Vrena got me like



Idag tog jag & Max en snabb vända till Vrena Grönt i vår lilla by där vi numera bor och beskådade minsta lilla chilifrukten vi sett och massor annat skoj. Plockade med oss lite olika tomater och en gurka till kvällens middag. Vi har sån himla tur med sådana lyxigheter här. Vi har förutom Vrena Grönt även Vrena Vilt, en lokal vilkslaktare med bra priser på sitt kött, och Pilgrimsbo, ett supermysigt café beläget vid vattnet. Max har även nämnt någon biodlare i närheten som man kan köpa fin honung ifrån och så har vi även nära till potatis i grannbyn. Vrena ser inte mycket ut för världen men fasiken vad fint det är under sitt trista yttre man ser när man endast passerar. Gillar det här stället mer och mer efter några promenader, rådjur utanför köksfönstret, gott viltkött och Max i min närhet. 

Fall



Nu är hösten verkligen här och nu börjar busstider för mig. Ska ge bussåkandet ett försök för att spara pengar. Är dock ganska skönt att vira runt halsduken och plugga in ett par hörlurar och försvinna i sin egna lilla bubbla!

Sitter just nu i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Har hunnit diska och städa i köket nu på morgonen också. Så skönt att komma hem ikväll efter jobbet och slippa se berget av disk. Blir en ensam kväll hemma idag för min del, ska lyxa till med någon god mat och kanske lite chips... Haha! 

I vårt vardagsrum








Lite bilder från vårt vardagsrum! I fredags köpte jag och Max ett nytt soffbord och är mycket nöjd! Fick igår kväll upp gardiner också, ser ut som att vi ska fira jul om en vecka.... I butiken såg dom mer roströda/rostorangea ut, men på plats ser dom lysande röda ut.... Haha! I övrigt är det en del kvar att göra i vardagsrummet, ska sätta klart alla lister överallt och köpa ny soffa. En ny TV-bänk står också högt på önskelistan, men en soffa står högre! 

RSS 2.0