Black Friday


Black Friday got me broke... Haha!
Det var så galet igår när jag tänkte beställa jackan till ordinarie pris men upptäckte sen att det var 70% rabatt på ALLT från River Island på Nelly. Hela sidan lades typ ner hela tiden för det var så överbelastat... Men jag lyckades!! Satt i 30 minuter och försökte komma till kassan innan jag lyckades! Så galet, aldrig varit så upprörd av några klädesplagg.... Har mycket paket som lär komma i veckan, undrar vad personalen på Ica kommer tänka när jag hämtar ett paket om dagen haha!!

Köpte även tv-spel vilket inte var lika stressande och idag ska jag köpa hem ett par högtalare från jobbet som är 50% på i helgen!! Ingen kommer få julklappar i år, har inte pengar kvar till alla andra än mig själv nu längre... Haha!


streets

 Makeup & hår: Kajsa Olander

Garage

 
 För några veckor sedan fotograferade jag 3st modeller för B.Young i Katrineholm som Kajsa sminkade, fixade håret på och stylade. Superkul! Här är några favoriter från när vi fotade i ett nästintill tomt parkeringshus.

Halloween och köksfix





Hallå där!
Är ju inte direkt världens mest aktiva människa här och minns knappt vad som hänt sedan sist! Har haft ett par fotograferingar på schemat och i helgen och även nästa vecka ytterligare lite till, så kul! Ska väl försöka ta mig tid att ladda upp lite av dom bilderna någon dag. Har i övrigt stått lite stilla i huset när jag och Max jobbar som vi gör och inte har allt för mycket ledig tid. I söndags hämtade mamma och pappa upp en bakis Emma och en bakis Max i Katrineholm och for sedan ner till Norrköping för inhandling av några lister och småkrams. 

Idag köpte jag äntligen hem några batteridrivna LED-lampor jag funderat på länge, vilket egentligen inte varit så mycket att fundera över då dom bara kostar 29:90:- just nu för ett 3-pack men ändå!! Haha! Blev så grymt bra över diskbänken och är supernöjd! Ville köpa något enkelt då planen är att renovera hela köket om några år. Imorgon ska jag och mamma åka till BAUHAUS och handla kakel och diverse saker till köket så ska jag ge mig på att kakla om! Kaklet som sitter nu, eller ja satt där som Max slet bort, har suttit där sedan huset byggdes på 60-talet.. Dom är spruckna och fogarna fula och fogarna till och med smular bort fläckvis. 

Hade en riktigt rolig lördag kväll med mina fina vänner! Så kul med halloween men så jäkla svårt att komma på något att klä ut sig till/sminka sig till...


Det var allt för den här gången, kanske återkommer när jag kaklat färdigt eller har något annat roligt att visa eller berätta! ;)

RSS 2.0