Dagens

Dagens humör: Pigg och glad!
Dagens vill ha: Massor pussar och en kycklingsallad från Barken!!
Dagens klädsel: Svarta byxor, turkost linne och grå luvtröja.
Dagens frisyr: Uppsatt!
Dagens planer: Ragga på Linnéa för att få sällskap till Barken!
Dagens saknad: Danielle, helt klart!
Dagens måltid: Har än så länge bara ätit frukost som jag fick på sängen, Rostad macka med jordgubssylt och O'boy! Inte alls vad jag hade planerat till frukost...
Dagens borde: Borde gå ut och springa och träna idag, men tycker inte om att springa i stan och definitivt inte på elljusspåret i skogen.
Dagens tråkigaste: Att spendera hela dagen hos Max väntandes på att han ska komma hem.
 

2 ÅR IDAG

Två fantastiska år har redan gått med världens bästa Max. Får fortfarande det där pirret i magen varje gång vi har varit ifrån varandra ett par dagar!

Colors

Jag och Linnéa har blivit några slags hurtbullar, såna som man själv hatar lite för att man känner sig så lat... Eller vi planerar iallafall på att bli! Vi satsar även på Vårruset i maj, och får se hur vi luckas med det... Idag blev det en liten promenix och sedan en sväng till Norrköping för lite shopping! Vi båda har bestämt oss för att sluta vara så tråkiga med alltid svarta eller vita kläder och köpa mer färgglada kläder... Sagt och gjort! Fick endast med mig en tröja och strumpor, men jag är glad ändå. Fick två tröjor av Max förra veckan också som han hade köpt till mig varav bara den ena syns på bilden, den till höger. Riktigt härlig neon-färg! Jag som inte är så himla förtjust i neon? Ibland häpnar man sig själv!


Jag vill verkligen ha sommar nu!


RSS 2.0