Midsummer 2012

I år bestämde sig jag och Max för att strunta i alla fester på midsommar och tog istället med oss min hemmasittande familj och min bästa väns familj till stendörren för att äta gott, ha det gott och bara njuta av allt. Vi satt på en stenhäll och hörde hur fiskarna plaskade, alla människor som satt och skrattade på sina segelbåtar och såg en fantastisk solnedgång. Bättre midsommarafton kunde man nog inte haft.

Water

 
Provade fotografera vatten igår. Olyckligtvis var vattnet i någon konstig orange/brun färg så förstörde den understa bilden ganska mycket.

Nostalgiresan

For iväg ett par dagar till Rökulla utanför Mariannelund (där det ryktades om fet översvämning, som vi inte såg så mycket av...). Vi bodde i ett tre-vånings hus där det gick rykten om att det spöka, och det fick vi några aningar om under de nätterna. Vi hade förväntat oss en liten stuga men kom fram till ett hus med 13 rum + kök och 2 toaletter. Ojoj. Vi har kallat den "nostalgiresan" då vi har gjort en Astrid Lindgren-resa. På bilderna ovan är vi på Astrid Lindgrens Värld, som bara var en av grejorna vi gjorde där nere.

Välkommen till min nya blogg!

Det här kommer vara min nya blogg framöver. Kände att jag ville lägga allt gammalt bakom mig och ge livet en ny start.


RSS 2.0