Imorgon

Imorgon smäller det! Exakt ett år sedan jag var där senast, det är alldeles för lång tid emellan....

at the table

Har idag farit runt i hela Katrineholm och en liten del av Sörmland med Max. Gjorde lite ärenden på stan, fikade, hämtade lite saker hos Kajsa som hon köpte åt mig när hon var på Ullared, köpte delar till Max bil och tog en sväng till huset för att lämna alla kökslådor som ska lackas.
 
Det känns som att jag har hunnit med att göra precis allt idag, nu ligger jag som en död sill i soffan och det känns som att klockan är 22 eftersom vi hunnit med så mycket och eftersom det är så förbannat mörkt ute. Roligare än såhär blir inte min fredag.
 
På vägen till huset så ringde Max jobb och ville att han skulle jobba 16-21 ikväll och så fick det bli, det blev ingen ledig dag för honom inte. Men det fick bli en snabbis i huset iallafall. Slängde upp en av dom nya löparna jag köpte för några veckor sedan. Blev så förälskad i den första gången jag såg den på Hemtex och gick och suktade efter den länge, den finns i så många snygga färger så kunde aldrig bestämma mig vilken färg jag ville ha... När jag köpte ljuslyktorna till vänster på bilden passade jag på att bli medlem och fick då en värdecheck på 50kr att använda inom en månad och passade då på att köpa denna duken + en likadan fast lila istället för svart. Älskar den och längtar sååå efter att få sitta vid detta matbord med Max, ha en vas med fina blommor, god mat och några glas med rödtjut! Livet <3 Ska dock köpa ett nytt matbord någon gång framöver, istället för det här fula bordet som är så äckligt slitet...
 
Helgen bjuder på jobb och är inte ledig igen förrän tisdag, vilket suger eftersom Max inte är ledig då... Men sånt är livet när båda jobbar antar jag. Inte riktigt van med det, får väl helt enkelt vänja mig bara!

halloween

I lördags efter jobbet blev det dags för halloweenfirande och sedan utgång. Så grymt kul hade vi! Synd att man jobbar så mycket helger så man inte kan göra sånt oftare... Men sånt är livet!
 
Jobbar fortfarande järnet, men nu har det varit lite lugnare eftersom vi har en nyanställd och så kommer även en av mina kollegor hem från sin treveckors-semester, så äntligen är vi inte underbemannade längre! Imorgon har jag den här veckans enda lediga dag, dessutom samma dag som Max är ledig (han har fått jobb!?) så vi ska passa på att åka till Kamin & Kakel för att planera vårt badrum och försöka få lite information om vad hela kalaset kommer kosta om vi gör det preciiis som vi vill ha det. Kommer gråta blod, men lär kanske vara värt det! Sedan ska vi till huset och småpyssla lite och bara njuta av den enda ledigheten tills på tisdag.

RSS 2.0