insta

Ja, jag vet att jag är sämst på att blogga, men säger som precis alla andra att jag inte har så mycket vettigt att skriva om... Vilket jag egentligen har? Kan börja med att säga att jag redan har tröttnat på kylan och att skrapa bilrutorna, det har knappt hunnit börja bli kallt... Har egentligen inte bloggat om något vettigt senaste månaden, men kan börja med att jag och några kära vänner var på Life in Color i Linköping, vilket var grymt! Så jäkla kul det var!! Sen har Linnéa flyttat hem (♥) vilket är guld värt. Sen har jag fotat Kajsa och hennes syskon, så fina dom är! Och så har jag spenderat 6,5 timme hemma hos Kajsa, jädrar vad tiden gick fort! Kunde inte tänka mig att jag skulle vara kvar där till halv tolv på natten. Satan vad jag gillar den bruden! JA KAJSA, guld värd är du!! Hon bjöd på en supergod hallonkaka, panpizza, saft, paradise hotel och så fixade vi med lite redigering av bilden hon valde till farsdags-presenten. Haha myskväll! 
 
För övrigt så kan jag meddela att någonstans på Skatteverkets kontor någonstans i Sverige ligger ett papper som väntar på att registreras, och när det är klart är jag ägare av ett hus! En villa! Så jäkla gött! (sneak peak på det nyfixade sovrummet högst upp till höger). Så jag och Max drog en vända förbi Kamin och kakel för att få lite inspiration till hur vi ska renovera badrummet (som vi ska renovera innan vi flyttar in), vilket slutade med att jag kom hem med en hög med broschyrer och kataloger med både kakel, klinker och möbler. Jag och Max hittade våra favoriter och är helt överrens om vad vi vill ha, så någon dag ska vi förbi där igen för att se vad allt till badrummet skulle gå på... kommer gråta blod över summan det kommer kosta, men vi har valt att skämma bort det snuskiga badrummet rejält och strunta i köket för tillfället! Längtar tills vi kan börja riva och fixa, så kul!
 
Annars så har jag slitit arslet av mig på jobbet, men snart får vi en ny anställd så då kanske det blir lite lugnare igen, har varit så sjukt stressigt senaste två veckorna så jag hade sura uppstötningar heeela dagen igår på grund av stressen... Not that funny. Sen som pricken över i:et så har mitt bankkort förmodligen blivit skimmat sådär lagom innan london, julbord och julkryssning osv... så får leva på hundralappar hela månaden innan banken kan göra något åt det, jippi!
 
Nä nu får det räcka för den här gången... Ska strax slå över ögonen på "Ska vi göra slut?". Hadeee!

siblings

 
Fotade Kajsa och hennes syskon på hennes pappas sida till en farsdags-present. Så himla söta dom är!

Två favoriter

 
Här kommer två favoriter från fotograferingen jag gjorde för några veckor sedan! Så fina!
 

work

Off to Norrköping för min del för att först kolla in hos EM och fråga var min tavla tagit vägen som dom skulle skicka från Linköpingsbutiken i måndags(!!!!) sedan blir det fullt ös på en fotografering i några timmar, är så spänd över denna roliga tillställning, hoppas vädergudarna är med oss och att "värdarna" har valt bra foto-lokaler! See ya!
 

Fitness

Har den senaste månaden fått värsta kicken och vill verkligen börja komma igång att träna igen! Känner sån energi och känner mig så himla motiverad till att komma igång igen, körde ett träningspass idag innan jobbet och drog i mig en proteinshake efteråt. Har haft den shake-påsen legat allt för länge utan att ha blivit använd, så det var upp till bevis om den var god eller inte! Har väldigt svårt för sådana grejer för jag tycker dom oftast blir så himla gryniga vilket jag nästintill vill kräkas av, men inte den här gången! Fick en portionspåse från FitnessGuru i samband med att jag beställde en tröja från stronger.se i vintras och har helt enkelt bara blivit liggandes. Alltså den var sjukt god! Varför har jag inte provat den tidigare? Förmodligen på grund av rädslan av att den skulle vara grynig, men nehedå! Jag fick en redig smäll i ansiktet av förvåning när jag insåg att den verkligen höll den smaken den lovade. Blev så sugen på att prova mer av deras smaker för att se om det är något mer som faller mig i smaken, så jag och Max la en beställning nu ikväll på lite smått och gott. Nu ska vi se om deras andra smaker lever upp till det jag nu förväntar mig!
 
 

pyssel

Har haft fullt upp hela den här veckan med jobb jobb och återigen jobb, mina enda lediga dagar denna vecka från mitt ordinarie jobb har blivit jobbdagar som vikarie och fotografjobb. Jobbar alltså konstant i över en vecka i sträck, ingen vila här inte! Här är lite pyssel från senaste två veckorna, planterat rosor och planterat lite smått och gott i en zinkhink. Vill inte veta hur mycket pengar jag har lagt den här månaden på blommor och diverse... Tacka vet jag Plantagen och 70% rabatt!

RSS 2.0