bråvalla

IMORGON IMORGON IMORGON BÄR DET AV!! YIHAA!!

in the dust of sand

photo & editing by me // canon eos 6D - 50mm f/1.4
 

sandwonderland

photos by my wounderful max // editing by me // canon eos 6D - 50mm f/1.4
 

Kajsa

 
Fotade lite studentporträtt på Kajsa igår, så himla kul! Blev en hel del bra bilder, ska göra färdigt alla nu efter midsommar och lämna dem till henne. 
 

Cruising

Åkte en runda i förrgår med några av de bästa personerna jag vet. Tog en sväng förbi godaste glassen i Kolmården och drog sen en cruise i Norrköping och jag hade självklart med mig nya jobbkameran (jobbet har köpt in Canon EOS 6D med ett 24-105mm f/4). Dessa personer har man verkligen aldrig tråkigt med! Ser verkligen fram emot sommaren nu!

Nu väntar det två studentfiranden, utgång och två födelsedagsfiranden de närmaste dagarna.

Summerfeeling

Är det bara jag som upplever att Photoshop CS6 lägger på överdrivet mycket skärpa när man cropar ner bilderna till en mindre storlek? Så galet irriterande!
 
Annars börjar jag vänja mig med sommarvärmen. Dags för två studentfiranden nästa vecka och även en tjuvstart på skolfotojobbet då de behövde ha in mig redan nu. Sen är det snart dags för födelsedag, Bråvalla och massa andra äventyr!

Studentbal 2013 | Del 2

Här har vi några favoriter från fotografering #2 när balen var för Katrineholmsstudenterna! Hade aldrig träffat någon av dem tidigare, men de var så himla goa och pratglada iallafall! Är dom inte fina?

Portraits

Max ville promt ut och fotografera idag. Han tjatar om att han vill träna på att ta porträtt-bilder då han inte har gjort det så mycket. Så jag fick agera lite modell. Han tog ju dessutom mina studentbilder som blev kanonfina! Blev så himla nöjd med bilden på mig här ovan! Bravobravo!

RSS 2.0