Goodbye

weheartit
 
Nu beger jag mig, tillsammans med två vänner, till Gran Canaria och hälsar på min bästaste Linnéa. Tänker ha det så himla gött nu sista veckan innan jobbsäsongen drar igång ordentligt!
 

Tjejkväll

Hade tjejkväll hos mig i lördags med mina favoriter. Vi grillade, spelade spel och snackade skit! Så härlig kväll!
 

Wedding

Igår gifte sig min morbror hemma på sin gård, så himla mysigt var det!

BRÅVALLA

Alltså Bråvalla är faktiskt värt ett eget inlägg, såhär 2 veckor senare.
 
Vi hade helt klart ett par kanonbra grannar som kom från Göteborg och ett par idioter till grannar åt andra hållet, ett par grannar som alltid låg underligt och sov och ett par grannar man aldrig såg röken av. Vi hade ställt vårt camp så jädrans bra så man kunde sitta i sin stol och se rakt upp på de två största scenerna vilket var perfekt för att slippa surfa runt på lerhavet. Bråvalla hade tajmat in festivalen så bra att Max födelsedag var mitt i, så när vi stod och inväntade Macklemore så började en stor del av publiken som stod där och sjunga för honom precis efter tolvslaget. Sedan vart det akutbesök för min kära vän efter att Macklemore klev på hennes hand när han gick ut i publiken, vilket antagligen är en fraktur i båtbenet... Men samtidigt låter det väl himlans coolt att det var på grund av det? 
 
Bråvalla bjöd verkligen på lera, bandage, gips, skratt, tårar, svett, regn (hela tiden nästan!!!) & utan tvekan oförglömliga minnen! Det tackar vi för!

Sedan sist

Senast jag skrev skulle jag iväg till Bråvalla Festivalen vilket var den lerigaste och bästa upplevelsen.
 
Efter drygt två dagar med att vila upp sig så fotograferade jag Oscar & Therese på kvällen.
 
Max och jag har även varit på lite rapsfält, nästan alltid lika kul! Gjorde det för två år sedan.
 
Har även varit på ett jädrans gött inflyttningspartaj!
 
Drog iväg på ett äventyr över dagen till Karlsborgs fästning som jag var vid för lite mer än 10 år sen, drog med oss Max småsyskon. De ville självklart passa på och bada i Vättern när vi ändå var där, men vi tänkte ju inte riktigt på att det är iskallt där. Men båda Max syskon doppade sig faktiskt, men med lite brainfreeze i efterhand... 
 
Sedan har det blivit en hel del kvällsdopp, vilket faktiskt är ett mirakel då jag inte har badat i svenskt vatten på flera år!
 
Har även varit en sväng på Smultronstället i Söderköping, men tog inte kort på det eftersom alla andra skryter om sina glassar därifrån tillräckligt! ;)
 

RSS 2.0