Red lipstick works like magic

 

+ till håret

Var en sväng till frisören igår och passade på att kosta på mig ett bra shampoo och en balsamspray. Köpte även ett torrshampoo, Batiste ska tydligen vara bra? Nu blir det upp till bevis iallafall!

New in

BH / HÄR   Klänning / HÄR   Parfym / HÄR   Skor / HÄR
 
Har världens shoppingbehov just nu, har lyckats hålla mig borta från shopping väldigt länge nu, men eftersom lönen rullar in nästa vecka så klickade jag hem lite saker igår. BH:n är verkligen bäst, har en i korall sedan tidigare och är verkligen min favorit, så bestämde mig för att klicka hem en till. Ville ha en ny fräsch parfym också som jag kan använda när jag inte vill ha mina fruktiga och söta parfymer, har faktiskt aldrig luktat på den vilket är sjukt egentligen, men har hört gott om den och så var den väldigt billig i vilket fall. Sedan klickade jag hem en klänning och ett par skor som jag eventuellt ska ha på mig när min bror och Max tar studenten.
 
Har massor annat som ligger på lager också som ska beställas hem när lönen kommer, men det får vänta lite..

Lucy Hale

 
Jag har länge varit helt besatt av Pretty Little Liars och jag hade verkligen ingen aning om att Lucy Hale kunde sjunga så förbannat bra? Vevo har i år utsett henne till den artist dom ska lyfta, och alltså hur sugen på sommar blir man inte av videon också? 

Pyssel

För några veckor sedan blev jag så irriterad på att jag hade mina sminkborstar hullerombuller och helt utspridda i delar av huset. Då tog jag tag i kragen och lackade en konservburk för att ha borstarna i. Enkelt, billigt och snyggt!
 

Sälen

I fredags tog jag, Max och min bror bilen upp till Sälen för en snabb visit. Vi åkte skidor hela lördagen och hade mestadels jäkligt bra väder (förutom när det kom ett rejält snöfall en liten snabbis). Var så skönt att komma hemifrån några dagar och göra något annat.
 
Nog om det, idag har jag skjutsat ner Max till Norrköping på morgonen och när jag var på väg hem svängde jag av och åkte längs med Bråviken bortåt Kolmården, och satan i gatan vad härligt att åka längs med vattnet och se solen skina och vattnet glittra. Så himla rogivande! När jag åkte förbi där blev jag till och med sugen på att städa?! Ni som känner mig vet att sånt typ ALDRIG händer! Så japp, nu ska jag slå igång lite göttig musik på Spotify och sedan gå lös på rummet!
 

me by Louise Griffin Lindahl

 
 

beauty

model Louise Griffin Lindahl
 

sunset

 
Jag och Lollo tog lite foton igår, satan i gatan vad jag har tappat gnistan... Ingen inspiration alls!

don’t hold back

Förra veckan var Linnéa hemma på semester, så vi drog en vända till Romme för att åka skidor under en dag. Såååå kul! Hade en sån fantastisk dag!
 
Annars har jag inte gjort något märkvärdigt sen senast. Vi slog upp portarna för butiken och jobbade järnet. Värt att tillägga är ju också att VÅREN ÄR HÄR! Max och jag grillade förra veckan och nu har vi äntligen plockat fram solbrillorna!
 
 
 

RSS 2.0