Birds

En favorit från London i brist på annat.

Last week

Var ett tag sedan jag skrev här. Det har dock inte hänt något speciellt sedan senast förutom SHM förstås! Åh, det pirrar i magen på mig bara jag tänker på hur fantastiskt grymt det var! Tycker synd om alla som missade det. Sedan var jag förstås på fotomässan också med Maxen och Elin. Kom hem med boken Photoshop-recept och en skiva från Moderskeppet. (sen lite tidningar och sånt)
 
Sen for vi vidare till IKEA som är så typiskt mig och Max (ni som känner oss vet...). Vi började med att käka lite och sedan göra för mycket impulsköp. Men det bästa med IKEA på Kungenskurva är ändå människan som står och säljer brända mandlar precis utanför utgången. Man blir lika lycklig varje gång man inser att man kan käka det i bilen hem!
 
På lördagen råkade jag dra iväg alla Max syskon till Nyköping för att se Tingeling (jag är pinsamt nog ett stort fan av tingeling-filmerna). Det bästa var att den gick i största salongen i Nyköping som har typ Europas största bioduk! Och åh, så bra den var!! Nästa bio blir De fem legenderna kom vi alla överrens om!
 
Ber om ursäkt för mina äckligt dåliga mobilbilder!

Morning sun

 
Tog en promenad med Max igår när solen var på väg upp. Så himla fint var det. Borde göra det oftare!
 
Om ett par timmar åker jag till Sara och sedan åker vi vidare till Stockholm där vi ska titta på SHM!!! ÅH, SÅ TAGGAD!!

London pt. 5

Josefine tipsade oss om Camden där vi kunde gått hela dagen, men hade tyvärr andra planer också. Dit ska vi fler gånger! Sen såg Max äntligen en telefonkiosk som han hade tjatat om länge innan vi åkte till London.

London pt. 4


 
Första dagen köpte vi med oss lite mat och satte oss för att beskåda den fina utsikten över Tower Bridge. Resan kunde inte börjat bättre. Därefter gick vi vidare till London Dungeons. Bästa London.

London pt. 3


När vi var i London bodde vi i Clapham. Det var ett så himla mysigt område, skulle inte klaga på att bo där!

London pt. 2

 
Två goingar från London.

London pt. 1

Nu är vi hemma igen efter tre dagar i London, så skönt att sova i sin egen säng igen men inte lika skönt med kylan som är här hemma...
 
Lite tråkiga Instagram-bilder:
 Max på flygplatsen innan avfärd, och den underbara utsikten över England.
 
Lite tunnelbana, jag avundas verkligen inte de som orkar åka det hela dagarna! Och lite "Glow in the dark" vid toaletterna på The Dungeons!
 
Lite julpyntning på Oxford Street och en bild från restaurangen vi åt lunch på en av dagarna.
 
Kommer självklart bilder från min andra kamera också någon gång.

Black & White

Tidsfördriv.

RSS 2.0