I'ts my house

Hallå igen!
Nä inte trodde ni att ni skulle höra av mig så snart igen? Jag har kommit på att jag inte varit speciellt duktig på att visa bilder från min lilla stuga, jag har bilder på hur det såg ut helt och hållet från början som jag tyvärr inte kunde hitta just nu... Men ni kan iallafall få se lite "under uppbygnad"!

Vi börjar med vardagsrummet. Ett fint rum med hemska snorgröna/limegröna tapeter med hemskt fula blommor a'la 70-80-tal. Blä sa jag och Max och började riva ner dom. Taket var också blä, så vartefter rev Max ner det också. Nu i veckan satte Max upp nytt tak och snart ska dom nya tapeterna på plats!

(ursäktar mig för suddiga bilder)
 
Sedan har vi sovrummet, som var rummet vi blev "färdiga" med först. Har tyvärr ingen före-bild, men ni kan få se hur det såg ut för några månader sedan innan vi satte upp tavellister på väggen till vänster. Där saknas det ny säng, nattduksbord och garderobsdörrar som ska lackas. Annars är det klart! (Förutom typ några tavler och lite smått annat. & mattan hör egentligen inte hemma i det rummet)


Sedan har vi köket! Alltså wow, vad lite färg kan göra! Har ingen bra bild på hur hemska skåpsluckorna såg ut, men kan berätta att dom var ILLRÖDA. Och det ville vi självklart inte ha... Dom har vi inte haft tid/ork till att lacka ännu, men det blir väl typ nästa projekt. Innan var det vit/rödrandiga tapeter och Max valde ut ljus, pastellgrön (typ) som vi satte upp istället. (nu när jag skrev att Max valde tapet så insåg jag hur snäll jag varit och låtit honom bestämma i typ alla rum, så olikt mig)


I köket ska vi även lägga nytt golv när vi är färdiga med badrummet, så vi slipper förstöra golvet det första vi gör.

Sen nästa projekt vi fixade lite snabbt var altanen. Helt igenväxt med mossa, buskar och ogräs.

 
Blev sån sjuk skillnad! Staketet ska vi byta ut nu i sommar är tanken (inte säkert det blir så, men tanken som räknas) och om kanske 1-2 år ska vi bygga en ny och större altan!
 
Det var allt för den här gången, haha! Nu ska jag göra mig klar för lite balfotograferingar och även jobb inne på självaste balen.

Hej & förlåt

Hej bloggisen!
...och förlåt Kajsa för jag är så dålig på detta!!
 
Sitter för tillfället i matkoma och slösurfar då jag kom på att jag faktiskt inte bloggat på evigheter, hoppsan hoppsan. Har väl inte hänt så överdrivet mycket sedan sist, förutom att vi har lackat och tapetserat i vårt kök men toaletten står fortfarande lika stilla som tidigare. Blir galen på detta!
 
 
Har inga bilder på det färdiga resultatet, ska lacka skåpluckorna också bara, sen slänga dit nytt golv så fort badrummet är klart sen!
 
Sen har jag och Max hunnit med att fira 4 år tillsammans, Max bjöd på en klänning till mig, en tröja och en underbar tvårätters-middag på Erik i Forsen i Nyköping. Så gudomligt gott!
 
 
Annars så har jag också hunnit med lite spontana utgångar, ett besök hos båda nya och gamla vänner i Mariestad & Töreboda över en helg. Hälsade på min kära Frida som jag egentligen inte umgåtts med sen första året på gymnasiet vilket är över 5 år sedan! Så kul att få umgås ordentligt igen! Sen hälsade jag även på min nya vän Fredrik som jag, hör och häpna, träffade på Harrys en jobbkväll och fick bra kontakt med. Så himla go kille, önskar han är min bf för alltid! Haha lite överdrivet kanske, men guld värd är han!!
 
 
Och sen bortsett från allt detta och en jädrans massa jobb så har jag också varit på en liten roadtrip till Fabriken med Jonna. Sen lite spontant blev det en tripp till London i måndags, hehe. 
 
 
 
Ja, men det var nog allt för den här gången! Nästa helg blir det att fota lite bal, kanske återkommer med något fint då. Om jag har någon fungerade dator då, alla mina datorer är just nu trasiga så har inte möjlighet till att bildbehandla någonting.... det suger.

RSS 2.0