New in

Köpte en ny kamerarem till kameran i onsdags, sjukt nöjd! Den kommer från Kamda.se (föredetta tvspelsweb).

Studio

Ställde upp studioblixtarna en stund idag, Max fick agera modell!

Camera

 
En tråkig lördag helt enkelt.

London hjälp?!

 
Om drygt 2 veckor åker jag och min älskade till London där vi kommer spendera ungefär 2 ½ dygn. Jag har varit där en gång tidigare men hann inte uppleva speciellt mycket eftersom jag låg på hotellet och kände mig dödssjuk hela resan medan mina medresenärer såg så fantastiskt mycket av London. Så jag passar på att ta igen det jag missade då.
 
Nu kommer vi till den stora grejen, vi har skrivit upp lite saker som vi måste/vill besöka men jag vill ha in en hel drös med tips på vad man kan se/göra där! Vi behöver också stor hjälp med tips på matställen som inte är allt för dyra! Hejjahejja, dränk mig i förslag!!

mitt hjärta


photograph

Var i Stockholm idag med Linnéa, vi shoppade lite och var till The Studio och blev, av ren slump, fotograferade av härliga Matilda. Köpte en bild, det är så tråkigt dyrt men det är kul att ha bilder på sig själv ibland som någon annan har tagit än sig själv. Hälsade på Musse lite också och samtalade om det mesta ett bra tag, världens bästa Mustafa helt enkelt.

tips från coachen

Här kommer lite tips från coachen, haha! Jag har alltid varit en människa som verkligen inte kan äta frukost på morgnarna och även har lite svårt för lunch ibland. När jag blev tillsammans med Max har jag fått en del hjälp från hans mamma. Hon är själv en person som inte kan äta det mesta och lever med konstiga kostvanor. Hon har läst mycket böcker om just kost och kroppen eftersom hon jobbar på sjukhuset och även för att hon själv ska hitta rätt för just henne. 
 
Sedan jag började vara hemma hos dem har jag fått smoothie på morgnarna som är så gudomligt god! Jag har börjat göra den mer och mer hemma och gör den ibland flera gånger om dagen. Den är enkel och går snabbt att göra på morgonen när man även har bråttom. Jag klarar mig väldigt bra på ett glas smoothie, mer än vad jag klarar mig på en smörgås på morgonen. Jag tänkte dela med mig av receptet för er andra eftersom jag vet att det finns fler som mig och som Max mamma!
 
Recept som är precis lagom för ett glas:
• 2 dl Solhavre (på ICA finns det även smaksatt med vanilj och choklad, jag har aldrig provat använda choklad men vanilj är också otroligt god i om man vill prova det)
• 1 msk Linfröolja
• Lite saft från citron
• ca 1 tsk Kanel
• 1 Banan
• 150-200g Frysta bär (jag själv föredrar hallon/blåbär eller ren blåbär, men det är självklart olika från person till person)
 

senaste veckan från instagram

 
Bor i bilen nu för tiden på grund av mitt jobb. Hade med mig resesellskap som också fick agera assistent. Åt god mat under resan och fick med mig en kånken hem. Har läst en bra bok om hur man håller kroppen i bra skick och får den att må bra, så kroppen slipper må som en gammal människas kropp.

RSS 2.0